Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Vrijeme i cjenik dostave

Dostavu obavlja GLS te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

Cijena dostave

Za kupnje iznad 390,00 kn cijena dostave je besplatna.

Za kupnju do 390,00 kn cijena dostave je 35 kn.

Trajanje dostave

Sve narudžbe primljene radnim danom do 12 sati otpremamo još isti dan ili najkasnije sljedeći dan. Robu šaljemo putem GLS logistike .

U subotu, nedelju, praznicima i blagdanima ne otpremamo robu.

Dostava u prosjeku traje 24 h – 48 h za veće hrvatske gradove, 24 h – 72 h za manje gradove i otoke (vikendom nema dostave). Iz različitih se razloga, na koje nemamo utjecaja, može taj rok produžiti (kvarovi, greške, nesreće, stanje na cestama…). Kupac će o promjeni roka dostave biti obaviješten, kod artikala gdje će rok dostave biti duži od predviđenog.

Kod uplata po predračunu, narudžbe otpremamo nakon vidljive uplate na računu.

Otpremu (dostavu) vršimo isključivo na području Republike Hrvatske. Naručena roba bit će pakirana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Kupoprodajni ugovor (narudžba) je u elektronskom obliku spremljen kod ponuđača, a kupac pri kupnji automatski zaprima narudžbu na upisanu elektroničku adresu.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w