Moguće je da će u vrijeme razdoblja Black Friday vaš paket biti dostavljen s manjim zakašnjenjem, budući da i mi i dostavne službe imamo znatno povećan opseg narudžbi. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju.

Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Tanning Mitt - rukavica za samotamnjenje

Tanning Mitt - rukavica za samotamnjenje

Na zalihi

40,00 kn

+

-

Nanesite svoj omiljeni proizvod za samotamnjenje posebnom Vita Liberata rukavicom. Napravljena za višekratnu upotrebu, iznimno mekana i dovoljno nježna da je možete koristiti i na licu kao i na tijelu. Postići ćete jednakomjernu preplanulost sa svakim nanošenjem! 

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Tanning Mitt - rukavica za samotamnjenje

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Na ruku prvo stavite rukavicu, a potom na nju istisnite bilo koji Vita Liberata proizvod za samotamnjenje te nanesite direktno na kožu jednakomjernim, kružnim pokretima.
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w