Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Nuud - StarSilk - LastObject

Default Category - Nuud - StarSilk - LastObject

Misija brenda nuud je osvježiti pazuha širom svijeta! nuud je veganski, potpuno prirodan proizvod koji ne šteti okolišu. Ne sadrži mikroplastiku, proizveden je na održiv način, a njegova patentirana receptura pakirana je u biorazgradivu tubu od šećerne trske. Ne sadrži aluminij, nema mirisa i ne sadrži soli.

Posebnost antiodoransa nuud je njegovo djelovanje. Nuud ne prikriva neprijatni miris već sprečava njegov nastanak. Osim toga, djeluje izuzetno dugo. Pazuha nakon jednog nanošenja ove patentirane recepture u prosjeku ostaju svježa 3 dana, bez obzira na sportske aktivnosti ili tuširanje!

Više od pola milijuna pazuha u cijelom svijetu zaklinje se u nuud – došao je trenutak da ga i vi isprobate!


StarSilk je hrvatski brend proizvoda izrađenih od 100% čiste mulberry svile najviše kvalitete – razred 6A, 22 momme. To je najmekša i najfinija vrsta svile na svijetu koja već dugi niz godina skriva tajnu ljepote. Nekoliko je razloga za to: svileni proizvodi sadrže aminokiseline koje aktivno usporavanju starenje kože i održavaju mladolik izgled. Budući da je materijal gladak i nježan, blagotvorno djeluje na kosu i smanjuje njezino lomljenje i naelektriziranost. Svila prirodno ima hipoalergena i antibakterijska svojstva, pa je idealna za sve osobe koje imaju problema s alergijama ili nečistom kožom. Svila ne upija vlagu s kože i kose i osigurava da se sačuvaju sve hranjive tvari iz dragocjenih seruma i krema gdje su potrebne - na licu.

Proizvodi StarSilk posjeduju OEKO-TEX® certifikat, koji je jedinstveni globalni sustav za certificiranje tekstilnih sirovina i prepoznatljiv znak kvalitete za tkanine izrađene bez tvari koje bi mogle biti štetne za ljudsko zdravlje.


LastObject je danski brend koji nudi održive i višekratne verzije proizvoda kao što su pamučne blazinice, štapići za uši i drugi dodaci koje koristimo svakodnevno. Njihova je misija u potpunosti eliminirati ove proizvode za jednokratnu upotrebu, koji su veliki teret za naš planet, i zamijeniti ih ekološki prihvatljivim alternativama za višekratnu upotrebu.

Možda ste čuli za neke od njih: LastRound, LastRound Pro i LastRound Large vatene blazinice te LastSwab, LastSwab Beauty i LastSwab Beauty Trio Pro štapići za uho. Ako ih još ne poznajete, vjerujemo da ćete se brzo zaljubiti u njih.

Proizvodi LastObject visoke su kvalitete, ekološki prihvatljivi, izdržljivi, svestrani i izuzetno lijepo dizajnirani - i što je najvažnije, mogu se čistiti i dugotrajno ponovno koristiti. Imaju najmanje 10 puta manji stvarni utjecaj na okoliš u usporedbi s tradicionalnim jednokratnim proizvodima koje zamjenjuju. Većina proizvoda je uspješno prošla testove za više od 1000 korištenja!

Pročitaj više

Poslovanje tvrtke LastObject održivo je od proizvodnje do prodaje. Kako bi smanjili svoj utjecaj na okoliš, odabiru materijale kao što su drvena vlakna koja se mogu reciklirati, karton i organski pamuk. Također koriste otpadnu plastiku prikupljenu iz oceana kako bi pomogli u uklanjanju postojećeg otpada.

LastObject također ponosno posjeduje certifikat B Corp, što znači da su dio međunarodne zajednice tvrtki koje nastoje biti pokretači dobra u svijetu.

Zatvori

Poredaj po
Postavi padajućim redosljedom
Artikli 1 do 20 od 74 ukupno
Svilena maska za lice Silver Stardust
StarSilk
15,80 €
119,05 kn
Novo
LastSwab Original, zelena
LastObject
11,00 €
82,88 kn
Novo
LastSwab Beauty, zelena
LastObject
11,00 €
82,88 kn
Novo
LastRound Original, zelena
LastObject
14,00 €
105,48 kn
Novo
nuud Magic Cap
Nuud
3,60 €
27,12 kn
Novo
Svilena maska za spavanje Black Moon
StarSilk
25,00 €
188,36 kn
Novo
LastRound Large, zelena
LastObject
17,00 €
128,09 kn
Novo
Svilena jastučnica Midnight Blue 60 x 80 cm
StarSilk
55,00 €
414,40 kn
Svilena maska za lice Superskin, siva
StarSilk
15,80 €
119,05 kn
Svilena maska za lice Daydream Pink
StarSilk
15,80 €
119,05 kn
Novo
LastSwab Original, tirkizna
LastObject
11,00 €
82,88 kn
Novo
LastSwab Beauty Trio Pro
LastObject
24,00 €
180,83 kn
Novo
nuud starter pack
Nuud
13,40 €
100,96 kn
Novo
Svilena maska za spavanje Golden Sunlight
StarSilk
25,00 €
188,36 kn
Novo
LastRound Pro
LastObject
14,00 €
105,48 kn
Novo
nuud Sunrise Pack
Nuud
39,95 €
301,00 kn
Poredaj po
Postavi padajućim redosljedom
Artikli 1 do 20 od 74 ukupno

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w