Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Geek & Gorgeous - Add Actives - Altruist

Default Category - Geek & Gorgeous - Add Actives - Altruist

Geek & Gorgeous je nova linija eksfolijanata koju je kreirala Judit Racz, autorica najvećeg mađarskoga beauty portala Kremmania, koji može stajati uz bok portalima kao što su Makeupalley i CosDNA. Judit, koja se dugo godina borila s aknama, nakon niza razočaranja mnoštvom proizvoda koji ne djeluju, posvetila se stručnoj literaturi, istraživanjima i važnim autorima koji imaju dugogodišnji staž na području učinkovite njege kože. Pročitaj više

Na temelju novostečenoga znanja, svoje nove rutine i posljedično dramatičnoga popravljanja kože, došla je do ključne spoznaje koju danas znamo svi - da nam nisu dovoljni samo lijepa ambalaža i krasni marketinški tekstovi te da "čudotvorni sastojak ne postoji". Kozmetička linija Geek & Gorgeous napravljena je s nevjerojatno mnogo strasti i ljubavi prema učinkovitoj njezi kože za sve one koji na proizvodu prvo pogledaju popis sastojaka, a prije svega ih zanimaju točne koncentracije aktivnih sastojaka. Linija ne sadrži mirise (prirodne ili sintetičke), bojila ili isušujuć alkohol. U proizvodima također nećete naći tipične alergene i biljne ekstrakte zvučnih imena, s nadražujućim i štetnim posljedicama za kožu (kao što su na primjer većina eteričnih ulja, ekstrakti lavande ili citrusa). Zatvori

U Add Actives vjeruju da odlična njega kože znači vidljive rezultate, sprečavanje starenja, zaglađivanje sitnih linija i bora, ujednačavanje neujednačenog tena kože i smanjenje hiperpigmentacije. Ako se suočavate s kožnim problemima, brzo ćete uvidjeti da je tajna pozitivnih promjena u uporabi dokazanih aktivnih sastojaka.

Da bi aktivni sastojci djelovali, moraju biti: - brižno odabrani
- posebno oblikovani i
- učinkovito odmjereni.

Ta trostruka kombinacija omogućava da serumi, esencije i hidratantni proizvodi obogaćuju rutinu njege kože zaustavljanjem problema pa sve do popravljanja. U Add Actives su sve troje objedinili na način kakav dosad niste vidjeli. Usredotočeni su naime isključivo na omogućavanje testiranih, učinkovitih i snažnih sastojaka u najvišim koncentracijama koje ste dosad vidjeli. Za razliku od većine drugih proizvoda, formule Add Actives brižno su kreirane tako da se dobro uklope u vašu postojećo rutinu njege kože. Njihovi standardi sastojaka su iznimno visoki, ne uključuju nadražujuće mirise ili umjetne boje i uvijek bez nepotrebnih dodataka.

Altruist je brend proizvoda za zaštitu kože od sunca kojeg su stvorila dva prijatelja: poznati britanski dermatolog, kirurg i specijalist za rak kože Andrew Birnie i nizozemski ekonomist David Westerbeek van Eerten. Želja im je bila potaknuti čim više ljudi da koriste kreme sa zaštitnim faktorom i na taj način pomoći u smanjivanju broja oboljelih od raka kože.

Odlučili su razviti proizvode za zaštitu od sunca po povoljnoj cijeni. Kreme sa zaštitnim faktorom osmislili su u slobodno vrijeme, u suradnji s renomiranim europskim znanstvenicima, koristeći svoje osobne veze. Tako su uspjeli značajno smanjiti troškove. Ove uštede omogućile su im lansiranje linije iznimno kvalitetnih proizvoda s vrhunskim širokim spektrom zaštite od sunca po vrlo povoljnim cijenama.

Altruist kreme sa zaštitnim faktorom imaju i druga svojstva zbog kojih ćete ih rado i često koristiti:

  • Ne ostavljaju ljepljiv osjećaj ili bijeli film na koži.
  • Formulirane su bez mirisa koji bi potencijalno mogli nadražiti kožu.
  • Pogodne su i za vrlo osjetljivu kožu.
Poredaj po
Postavi padajućim redosljedom
Artikli 1 do 20 od 30 ukupno
Altruist Sunscreen Fluid SPF50
Altruist
87,00 kn
11,53 €
Novo
Altruist Family Sunspray SPF50
Altruist
101,00 kn
13,38 €
Altruist Dry Skin Repair Cream
Altruist
54,00 kn
7,15 €
Altruist Sunscreen SPF50
Altruist
43,00 kn
5,70 €
C-Glow
Geek & Gorgeous
97,00 kn
12,85 €
Altruist Sunscreen SPF30
Altruist
46,00 kn
6,09 €
Novo
Altruist Face Fluid Sunscreen SPF30
Altruist
70,00 kn
9,27 €
Porefectly Clear
Geek & Gorgeous
61,00 kn
8,08 €
Altruist Invisible Sunspray SPF50
Altruist
54,50 kn
7,22 €
Novo
Moisturising Fluid 0.5% Hyaluronic Acid
Altruist
58,00 kn
7,68 €
Altruist Sunscreen SPF30 1L
Altruist
193,00 kn
25,57 €
A-Game 10
Geek & Gorgeous
144,00 kn
19,08 €
C20 Tetraforce Activator
Add Actives
750,00 kn
99,36 €
Cheer up
Geek & Gorgeous
220,00 kn
29,14 €
HA 5 Light
Geek & Gorgeous
66,00 kn
8,74 €
Liquid Hydration
Geek & Gorgeous
58,00 kn
7,68 €
Stress Less
Geek & Gorgeous
84,00 kn
11,13 €
Cheer up Trial Size
Geek & Gorgeous
80,00 kn
10,60 €
B-Bomb
Geek & Gorgeous
66,00 kn
8,74 €
Poredaj po
Postavi padajućim redosljedom
Artikli 1 do 20 od 30 ukupno

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w