Poštovani kupci, obavještavamo vas da će u srijedu 17.04. showroom biti zatvoren. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Ručnik za kosu od mikrofibre sa satenskom navlakom, višebojna

Ručnik za kosu od mikrofibre sa satenskom navlakom, višebojna

Nema na skladištu

34,50 €
259,94 kn
Količina: 1 ručnik

Ručnik za brže sušenje kose

Predstavljamo Vam mekani ručnik od mikrofibre s kojim ćete vrijeme sušenja kose skratiti na pola! Mikrovlakna su iznimno nježna prema svim tipovima kose, pomažu smiriti neukrotivu i kovrčavu (frizzy) kosu i smanjuju pucanje vlasi.

  • Uštedite vrijeme jer korištenjem ovog ručnika vrijeme sušenja kose skraćujete na pola.
  • Nježna mikrovlakna ne oštećuju kosu i posebno se preporučuju za valovitu ili kovrčavu kosu.
  • Ručnik je jednostavan i ugodan za korištenje.

Milijuni korisnika s razlogom se zaklinju u ručnike za kosu brenda Kitsch! Evo zašto:

  • Vrijeme sušenja skraćuje se na pola: Ručnici za brzo sušenje kose imaju veću površinu za upijanje vode. Korištenjem ručnika od mikrovlakana, kosa je u prosjeku potpuno suha za približno 30 minuta.
  • Izuzetno su nježni prema kosi: Mikrovlakna su vrlo mekan i gladak materijal, tako da ne morate ulagati toliko truda u sušenje i grubo trljanje kose. Kosa će biti suha – ali ne pretjerano – što pomaže da ostane mekana i podatna.
  • Ručnici su lagani i ugodni: Ručnici Kitsch su lakša i ugodnija alternativa umotavanju kose u teške velike ručnike. Za razliku od pamučnih ručnika, koji znaju biti grubi prema kosi, tekstura mikrofibre je nježna i mekana.
  • Sprečavaju zapetljavanje kose: Mali čvorovi u tkanju pamučnih ručnika mogu zapeti za kosu. To nije samo bolno, već uzrokuje i pucanje kose prilikom skidanja ručnika. Ručnici od mikrovlakana nemaju te čvorove, pa se ne morate brinuti hoće li Vam se zapetljati u kosu.

Ručnik je ekološki prihvatljiv, bez kemikalija i potpuno biorazgradiv. Ima i gumb s kojim ćete kosu nježno učvrstiti na mjestu.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Ručnik za kosu od mikrofibre sa satenskom navlakom, višebojna

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda

Vlakna od mikrofibre.

KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w