Poštovani kupci, obavještavamo vas da će u četvrtak 30.5. i u petak 31.5. naš showroom biti zatvoren. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Retinol 1% in Squalane

Retinol 1% in Squalane

Nema na skladištu

9,50 €
71,58 kn
30 ml (0,32 € / ml) (2,39 kn / ml)
Količina: 30 ml

Visoko stabilna formula bez vode, s 1 % čistog retinola

Ova formula bez vode sadrži 1 % čistog retinola, sastojka koji može smanjiti izgled finih linija, sunčanog oštećenja i općenitog starenja kože.

Jako kvalitetan

Iako ima uljnu teksturu, ne masti mi kozu dodatno. Koristim ga u vecernjoj rutini. Odlicna kvaliteta.

d Od

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Retinol 1% in Squalane

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Retinol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, BHT.

Navečer nanijeti malu količinu proizvoda na lice nakon seruma na bazi vode, ali prije proizvoda s težom teksturom. Ne koristiti s drugim retinoidima. Izbjegavati izlaganje suncu bez zaštite. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i proizvod potrošiti unutar 3 mjeseca.

Upozorenje: Na početku upotrebe, dok se koža ne navikne i razvije toleranciju na retinol, on može izazvati iritaciju, crvenilo i ljuštenje, posebno oko očiju i usta. Ako iritacija potraje, prestanite koristiti proizvod i posavjetujte se s liječnikom. Ako se pojavi iritacija, prekinite s upotrebom i posavjetujte se s liječnikom. Preporučujemo da prije upotrebe napravite test osjetljivosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Test osjetljivosti jednostavan je test kojim ćete prije upotrebe novog proizvoda provjeriti imate li na njega negativne reakcije. Preporučuje se da prije upotrebe bilo kojeg novog proizvoda napravite test osjetljivosti. Sastavili smo nekoliko općih uputa o tome kako sami možete napraviti test osjetljivosti.

  • Nanesite malu količinu proizvoda na čistu kožu na gornjem dijelu podlaktice.
  • Nemojte kvasiti područje na koje ste nanijeli proizvod.
  • Ako je uputno proizvod nakon određenog vremena isprati s kože, isperite ga. U suprotnom, isperite proizvod s kože nakon 24 sata.
  • Ako tijekom testa primijetite crvenilo, svrbež, peckanje ili iritaciju, temeljito isperite to područje i prestanite koristiti proizvod.
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w