Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Nema na skladištu

54,30 kn
Količina: 30 ml

Bezvodna, visoko koncentrirana antioksidansna formula

Formula sadrži iznimno visoku koncentraciju dvaju najsnažnijih i najvažnijih antioksidansa u njezi kože: resveratrola i ferulične kiseline. Resveratrol je prirodni fenol koji obično nađemo u različitom bilju. Resveratrol upotrijebljen u ovom proizvodu je 100 % dobiven iz japanskoga dvornika. Ferulična kiselina je visoko potenciran fitokemijski antioksidans koji se u prirodi nalazi u opnama biljnih stanica. 

Proizvodi za njegu kože obično sadrže resveratrol u koncentraciji od 1 % ili manje i feruličnu kiselinu u koncentraciji od 0,5 %, ili manje. Ta formula sadrži 3 % koncentracije obaju sastojaka, što je iznimno visoka koncentracija.  


Napomena: voda može smanjiti stabilnost nekih antioksidansa. Ova formula zato ne sadrži vodu, silikone, ulja ili alkohol.

Odličan proizvod

Odličan proizvod. Dugo mi je stajao u ormariću jer sam imala hrpu proizvoda i nikako da ga uklopim u rutinu. Stavljam ga navečer u kombinaciji s uljem ili s c vitaminom. Koža mi je vidljivo svježija i punija. Svakako preporučam i kupit ću opet. Stavljam ga i također nakon rolanja dermarolerom. Imam 45 godina.

d Od

Odličan proizvod

Prije ovog seruma koristila sam Buffet, ali za moju kožu ovaj serum puno više čini! Koža je napetija, sjajnija, mekanija, više nahranjena. Imam 36 godina, mješovitu kožu. Htjela sam nešto za borbu protiv prvih bora i opuštenosti kože, ovaj me proizvod oduševio.

d Od

najbolji serum!

Divan serum,nakon nanošenja koža meka,bore manje vidljive.Ja nisam imala nikakvu reakciju,a koristim već 4 mjeseca.

d Od

Crvena

Doslovno crvena,i osjećam peckanje na licu. Do sada prvi serum na koji sam imala reakciju. Hladni ručnik na licu da smanji crvenilo i peckanje. Mislim da ću dati mami da proba,da vidim kako je na njezinoj koži.

d Od

Izvrsno

Jako sam iznenađena koliko omekšava i proljepšava kožu. Top!

d Od

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.

Nanesite samostalno ili nakon seruma na vodenoj bazi, prije ulja ili težih krema. Proizvod možete miješati i s drugim svojim proizvodima za povećanje blagodati antioksidansa.

Ne čuvati u hladnjaku.

KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w