Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Pycnogenol 5%

Pycnogenol 5%

Nema na skladištu

74,70 kn
Količina: 15 ml

Jako moćan antioksidans iz biljaka

Pycnogenol® je prirodan biljni ekstrakt kore bora francuskih morskih borova. Sadrži procijanidine, bioflavonoide i organske kiseline koji sinergijski obnavljaju kožu s ciljem jačanja hidratacije i elasticiteta kože. Sa sposobnošću selektivnog vezanja kolagena i elastina, Pycnogenol® štiti ove proteine od degradacije, pomažući njegu kože iznutra i izvana. Jedinstven i snažan antioksidans, Pycnogenol® čisti slobodne radikale prije nego izazovu oštećenje oksidativnim stresom. Može i reciklirati oksidirani Vitamin C za obnavljanje njegove aktivnosti. The Ordinary Pycnogenol® 5% nema dodanih umjetnih bojila. Jaka crvena boja formule dolazi od visokog sadržaja procijanidina u Pycnogenolu®. Nakon nanošenja, molimo operite ruke i izbjegnite dodir proizvoda sa svijetlom tkaninom jer se može uprljati.

Pycnogenol® je zaštitna marka Horphag Research Ltd. Niti DECIEM niti The Ordinary nije povezan s Horphag Research Ltd.

odličan proizvod

!

d Od

odlično

kupujem ponovno, zateže kožu, stimulira kolagen i hijaluronsku kiselinu dokazano u studijama, popravlja cirkulaciju. smanjuje ožiljke od akni i smanjuje pore. djeluje i iznutra, ja pijem kapsule piknogenola.dokazano skida godine sa lica.

d Od

Jedan od najboljih the ordinary proizvoda, same pohvale..

Svakako same pohvale za ovaj antioksidans, nakon prve primjene se vide značajne promjene na koži lica, od hidratacije, blistavosti, lifta, izgledam sigurno 10g mlađe. Sve pohvale, i preporučam svima nakon 35e.

d Od

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Pycnogenol 5%

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Propanediol, Pinus Pinaster Bark Extract.
Nanijeti samostalno ili nakon seruma na bazi vode, prije ulja ili težih krema. Alternativno, miješati s drugim tretmanima za značajnije jačanje njihovog antioksidativnog kapaciteta. Ako se pojavi iritacija, prekinite uporabu i konzultirajte liječnika. Koristite samo prema uputi na neozlijeđenoj koži. Držite dalje od dohvata djece.
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w