Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Povrat / reklamacija robe

Povrat/reklamacija robe

Kod ugovora sklopljenih na daljinu potrošač ima pravo (prema članku 77. Zakona o zaštiti potrošača) u roku od četrnaest (14) dana obavijestiti trgovca putem e-maila info@superskin.hr da raskida ugovor, bez navođenja razloga za svoju odluku.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja.

Kupac može preuzetu robu vratiti u izvornom stanju, neoštećenu i neotvorenu na adresu:

Rapharm Informo d.o.o. (Superskin),
Ulica grada Vukovara 284 (Almeria Centar)
10000 Zagreb

To se smatra raskidom ugovora. Ako kupac obavijesti pružatelja usluga da namjerava odustati od kupnje i vratiti robu, robu treba vratiti u roku od 14 dana. Trošak povrata robe snosi kupac. Pošiljke se ne primaju pouzećem, već se povrat vrijednosti vraćene robe uplaćuje na transakcijski račun kupca u roku od 14 dana od primitka vraćene robe. Prilikom povrata proizvoda, kupcu se vraća vrijednost proizvoda bez troškova povrata robe pružatelju usluga.

Kupac prilikom povrata robe treba dostaviti račun za robu i osobne podatke te transakcijski račun na koji želi uplatu povrata novca prilikom vraćanja robe.

Kupac je dužan da u roku od 14 dana po preuzimanju robe javiti na e-mail info@superskin.hr ako namjerava vratiti robu.U protivnom nećemo prihvatiti povrat robe niti vratiti uplaćeni iznos.VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w