Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
nuud xXL Pack, nova formulacija

nuud xXL Pack, nova formulacija

Na zalihi Otprema u 24 - 48 h

54,99 €
414,32 kn
3x40 ml (0,46 € / ml) (3,45 kn / ml)

+

-

Količina: 3x40 ml

nuud je prirodni dezodorans u kremi. Ovaj proizvod ne prikriva neugodan miris već sprečava njegov nastanak, jer djeluje na principu neutralizacije bakterija koje uzrokuju neugodan miris. Sam nuud nema mirisa. Dakle,  ako želite sačuvati svoj prirodni miris ili koristiti najdraži parfem, neće doći do miješanja s mirisom dezodoransa.

nuud ima izuzetno dugo djelovanje. Ne djeluje samo nekoliko sati nego, u prosjeku, 3 dana i to bez obzira na tuširanje i sportske aktivnosti.

Zahvaljujući patentiranoj visoko koncentriranoj recepturi, proizvod se nanosi u vrlo maloj količini:  za svako pazuho dovoljna je količina poput zrna graška, tako da ga u prosjeku trošite 15x manje od običnog dezodoransa. Tuba od 20 ml potrajat će vam oko 10 tjedana.

  • Ne sadrži aluminij, soli, umjetne mirise, parabene, alkohol i potisne plinove.
  • Ne sadrži mikroplastiku i nanočestice.
  • Primjeren je za sve tipove kože.
  • 100% veganski, neštetan za životinje i okoliš.
  • Zajamčeno ne ostavlja tragove na odjeći.
  • Okolišu prihvatljiv i održiv: tuba od šećerne trske koju je moguće reciklirati 100% i kutija od biorazgradivog kartona.

Superskin savjet

Strogo gledano, nuud nije dezodorans već antiodorans. Obični dezodoransi prikrivaju miris znoja, dok nuud u potpunosti sprečava nastanak neugodnog mirisa. Mikrosrebro u nuudu smanjuje populaciju bakterija koje uzrokuju neugodan miris, tako da mirisa jednostavno nema! Krema u koju je umiješano mikrosrebro zadržava a ne gubi aktivne tvari, a pritom je nježna za kožu i ne nadražuje je. Krema je istovremeno i vodootporna, što znači da se možete tuširati ili vježbati a da djelotvornost dezodoransa ne oslabi.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: nuud xXL Pack, nova formulacija

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Micro Silver, Coconut Oil, Castor Oil, Almond Oil, Zinc Oxide, Mineral Clay, Vegetable Emulsifier, Castor Oil Extract, Vegetable Mix-enhancer, Carnauba Wax.

Prstom na pazuha nanesite kreme u količini poput zrna graška i nježno razmažite da se upije u kožu. Koliko često ćete proizvod nanositi vrlo je individualno, jer ovisi o tipu kože, količini i učestalosti znojenja. Za početak savjetujemo da nuud nanosite svaki drugi dan. Ako to nije dostatno, nanosite ga svakodnevno. Ako primijetite da vam nanošenje svaka dva dana odgovara, možete napraviti pokus s nanošenjem svaka 3 dana, i tako dalje. Što ga duže koristite rjeđe ćete ga trebati nanositi.

Na početku dozvolite tijelu da se navikne na novi dezodorans. Kad prođe takozvana faza pročišćavanja organizma tijekom koje ćete osjećati prisutnost određenog neugodnog mirisa, nećete se više vratiti običnim dezodoransima.

Ako primijetite crvenilo, otekline ili nadraženu kožu odmah prestanite s upotrebom. U slučaju takvih reakcija posavjetujte se s liječnikom. Proizvod nemojte nanositi na otvorene rane, nadraženu ili upaljenu kožu. Proizvod čuvajte izvan neposredne sunčeve svjetlosti i dosega djece.

 

Što je mikrosrebro?

Srebro se u proizvodima pojavljuje u različitim oblicima i veličinama. Jedan od oblika je čisto elementarno srebro, a drugi srebro otopljeno u tekućini - koloidno srebro. Njegova veličina može se kretati od vrlo sitnih čestica (nanočestice) do tisuću puta većih čestica (mikročestice).

Učinke elementarnog  srebra poznamo jer ga godinama koristimo, recimo za izradu pribora za jelo ili nakita. Znamo da je takvo srebro neškodljivo.

Problem s nanočesticama srebra i koloidnim srebrom je u tome što takvo srebro prodire u kožu, a danas ne znamo kakve su moguće posljedice. Osim zdravstvenog aspekta, postoji i briga za okoliš. Nanočestice srebra i rastopljene čestice u koloidnom srebru mogu proći kroz filtre uređaja za pročišćavanje i završiti u vodi, što ne bismo htjeli. Budući da je nuud proizvod kod kojega se vodilo računa o svemu ovome, on ne sadrži ni nanosrebro ni koloidno srebro, već samo 100% metal mikrosrebro .

Kako nuud djeluje?

Da bi razumjeli kako djeluje nuud moramo prije svega shvatiti što uzrokuje neugodan miris prilikom znojenja. Naše tijelo je prekriveno žlijezdama znojnicama – ekrinim žlijezdama. U pubertetu se aktiviraju dodatne žlijezde – apokrine žlijezde. Apokrine žlijezde nalaze se prvenstveno u predjelu pazuha i prepona. Kad se znojimo, i ekrine i apokrine žlijezde izlučuju sekret, tekućinu bez mirisa. Ali,  pozor: bakterije sekret iz apokrinih žlijezda pretvaraju u masnu kiselinu. Ta kiselina glavni je krivac za karakterističan neugodan miris znoja.

Pogledajmo kako djeluju antiperspiransi. Njihovi aktivni sastojci maksimalno blokiraju znojenje, ali nikada ne mogu potpuno spriječiti izlučivanje sekreta iz znojnica. To znači da ćete se i dalje znojiti, a posljedica je neugodan miris. Da bi se taj miris prikrio, antiperspiransima se dodaju brojni mirisi koji su često krivici za još neugodniji vonj, jer nastaje mješavina znoja i jeftinih mirisa. Uz to, aktivni sastojak se vrlo brzo gubi, pa dezodorans često morate nositi nekoliko puta dnevno.

U nuudu smatraju da je ovaj pristup nelogičan i zastario. Odlučili su upotrijebiti mikrosrebro koje prirodno napada bakterije koje uzrokuju neugodne mirise. nuudovi srebrni ioni vežu se za negativno nabijene dijelove u proteinima koji su neophodni za životne funkcije stanica. Deaktiviranjem tih funkcija, presudnih za njihov opstanak, bakterijske stanice se razgrađuju i odumiru.

Nema bakterija – nema neugodnog mirisa. Jednostavno.

Kako je moguće da nuud ne ostavlja tragove na odjeći?

Budući da nuud ne sadrži soli, one se ne talože na odjeći. Soli su glavni krivci za promjenu boje i uništenu odjeću.

Kako je moguće da nuud djeluje kod vježbanja i tuširanja?

nuud je krema na bazi ulja koja se može usporediti s vodonepropusnim losionima za sunčanje. Budući da nuud nije topljiv u vodi, tuširanje i vježbanje neće smanjiti njegovu učinkovitost.

Naravno, ako trljate kožu ispod pazuha, nanosite velike količine sapuna ili radite šiling kože, uklanjate vanjski sloj kože a s njom i nuud. U tom će ga slučaju vjerojatno biti potrebno ponovno nanijeti.

KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w