Moguće je da će u vrijeme razdoblja Black Friday vaš paket biti dostavljen s manjim zakašnjenjem, budući da i mi i dostavne službe imamo znatno povećan opseg narudžbi. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju.

Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Načini plaćanja

U našoj internetskoj trgovini superskin.hr svoju narudžbu možete plaćati na sljedeće načine:

  • PayPalom 
  • kreditnom karticom MasterCard, Visa, Visa Electro, Maestro ili American Express - u najavi
  • pouzećem – (u gotovini)
  • po ponudi/predračunu* – kod ove opcije dobivate e-mail sa svim podacima za uplatu

* U slučaju plaćanja po predračunu, šaljemo narudžbu nakon vidljive uplate na računu. Uplate po predračunu koje sjednu do 12:00 h, šalju se isti dan.

Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.

  • Plaćate li gotovinom, svoju ćete narudžbu platiti gotovinom djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe. 
  • Plaćate li po ponudi (predračunu), nakon kreiranja vaše narudžbe na mail stići će svi potrebni podaci za uplatu. Vaša narudžba rezervira artikle i količinu. Za model plaćanja upišite 00. U poziv na broj upišite broj narudžbe (koji ste dobili na mail s potvrdom vaše narudžbe). Taj broj služi za brže povezivanje vaše uplate s narudžbom. Najbolje je kontaktirati vašu banku ukoliko nalog prijavljuje grešku. Uobičajeno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka je 48 sati. Predračun vrijedi 1 tjedan od datuma izdavanja predračuna. Rezervacija se može i produžiti na vaš zahtjev, ukoliko nas kontaktirate na info@superskin.hr. Roba se isporučuje nakon što je uplata vidljiva na našem računu.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w