Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
LastSwab Original, tirkizna

LastSwab Original, tirkizna

Na zalihi Otprema u 24 - 48 h

11,00 €
82,88 kn

+

-

Količina: 1 štapić

 

Štapić za čišćenje ušiju

LastSwab Original održiva je alternativa vatiranim štapićima za uši i zamjenjuje do 1000 jednokratnih štapića.

Mekani silikonski vrh štapića izuzetno je udoban i izvrsno hvata čestice koje želimo ukloniti. Čišćenje ušiju nikad nije bilo ugodnije!

  • Izuzetno ugodan za korištenje: LastSwab jednako je ugodan za korištenje kao i klasični vatirani štapić, s tom razlikom što ga možete koristiti do 1000 puta.
  • Jednostavno čišćenje: Nakon svake uporabe štapić jednostavno operite sapunom i tekućom vodom i spreman je za sljedeću upotrebu.
  • Štapić je upakiran u etui od otpadne plastike prikupljene s plaža i riječnih korita. Uz pravilnu njegu jedan etui možete koristiti čak 5-10 godina, a između toga po potrebi mijenjajte samo štapiće za uši.

Plastični ili papirnati vatirani štapići za jednokratnu upotrebu imaju negativan utjecaj na okoliš. Na okoliš ne utječu samo njihova proizvodnja i pakiranje, već i proces skladištenja i otpreme. Jednokratni štapići se odmah koriste i bacaju – ponekad za samo nekoliko sekundi. Tijekom ovog procesa, korištenje sirovina i razina emisije ugljika značajno utječu na naš planet i pokreću globalno zatopljenje, što u konačnici ubrzava klimatske promjene. Prelazak na proizvode za višekratnu upotrebu kao što je LastSwab igra malu, ali ključnu ulogu u smanjenju štete za okoliš.

Nezavisno potvrđena analiza životnog ciklusa LastSwab-a i usporedba s papirnatim/bambusovim/plastičnim štapićima za jednokratnu upotrebu:

  • LastSwab je 8,3 puta bolji za okoliš s obzirom na sve 22 kategorije utjecaja na okoliš.
  • Nakon samo 35 korištenja ugljični otisak je izjednačen.
  • Korištenje LastSwaba smanjuje emisije CO2 za 83%, potrošnju vode za 92%, korištenje zemljišta za 97% i potražnju za primarnom energijom za 91%.

Superskin savjet

LastSwab Original štapić za višekratnu upotrebu izvrstan je za čišćenje ušiju i uklanjanje raznih sitnih čestica, no nije sasvim isti kao klasični pamučni štapići jer nije mekan niti upija. Još je udobniji upravo zbog glatke površine - tijekom korištenja imat ćete osjećaj kao da masirate uho.

Jedan štapić može se koristiti do 5 godina. Kada etui LastSwab odsluži svoju svrhu, može se reciklirati zajedno s plastikom, dok se kartonska ambalaža može reciklirati zajedno s kartonom.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: LastSwab Original, tirkizna

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda

Etui: od certificirane otpadne plastike (Ocean Bound Plastic)

Štapić za uho: štapić je izrađen od polipropilena (PP) ojačanog staklenim vlaknima. Mekani vrhovi izrađeni su od termoplastičnih polimera (TPE), također poznatih kao TPE medicinske kvalitete.

Vanjsko pakiranje: FSC reciklirani karton.

  • Izvadite štapić iz etuija.
  • Koristite ga na vanjskom dijelu uha.
  • Nakon upotrebe štapić temeljito operite sapunom i vodom.
  • Kad se osuši, vratite ga u etui.

Kako biste što dulje koristili etui, čuvajte ga dalje od izravnog svjetla i štedljivo koristite vodu prilikom čišćenja – za čišćenje preporučujemo korištenje dezinficijensa umjesto vode.

KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w