Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
LastRound Large, zelena

LastRound Large, zelena

Na zalihi Otprema u 24 - 48 h

17,00 €
128,09 kn

+

-

Količina: set 7 blazinica

 

Blazinice za višekratnu upotrebu

LastRound je održiva alternativa vatiranim blazinicama koje možete koristiti za nanošenje omiljenog tonika ili uklanjanje šminke, a istovremeno pruža iznimno nježnu eksfolijaciju kože. Jedno pakiranje od sedam LastRound blazinica zamjenjuje više od 1750 jednokratnih blazinica, što znači da jedna blazinica zamjenjuje približno 250 jednokratnih blazinica.

Blazinice su mekane i ne iritiraju kožu, posebno osjetljivu kožu oko očiju. Ne trgaju se na koži i nemaju vlakna pa se možete oprostiti od neugodnog osjećaja kada vam komadići vate ostanu na licu.

Blazinice LastRound Large su otprilike 50% veće od originalnih LastRound održivih blazinica. Budući da su veće, njima možete brzo i jednostavno očistiti lice i ukloniti šminku, a možete ih koristiti i na tijelu!

 • Osjećaj korištenja LastRound blazinica jednako je ugodan kao i s klasičnom vatom - prije upotrebe jednostavno je navlažite vodom da omekša.
 • Kozmetički proizvodi se ne razrjeđuju nanošenjem na mokru blazinicu, a blazinica ne upija previše proizvoda. Jednostavno ih operite i osušite nakon upotrebe.
 • LastRound blazinice se nakon upotrebe mogu jednostavno reciklirati zajedno s otpadom od komposta.

Blazinice mogu biti iznimno korisne za čišćenje lica, skidanje šminke i laka za nokte. Globalno svake godine koristimo više od 11 milijardi pamučnih blazinica za jednokratnu upotrebu, što također znači puno otpada. Ne samo da blazinice zauzimaju prostor na odlagalištima, već i na okoliš utječe njihov proizvodni proces, koji koristi mnogo vode i kemikalija, poput izbjeljivača. Stoga odaberite blazinice za višekratnu upotrebu – vaša koža i okoliš bit će vam više nego zahvalni.

Neovisno potvrđena analiza životnog ciklusa LastRound-a i usporedba s jednokratnim papirnatima/bambusovim blazinicama:

 • LastRound blazinice su 24 puta ekološki prihvatljivije od jednokratnih blazinica i 14 puta ekološki prihvatljivije od jednokratnih organskih pamučnih blazinica, uzimajući u obzir sve 22 kategorije utjecaja na okoliš.
 • Nakon samo 34 korištenja, ukupni ugljični otisak LastRound-a manji je od onog jednokratnih blazinica, a nakon 43 korištenja manji je od onog jednokratnih blazinica od organskog pamuka.
 • Korištenje Last Round-a smanjuje ugljični otisak za 90%, potrošnju vode za 92%, korištenje zemljišta za 99% i potražnju za primarnom energijom za 90%.

Superskin savjet

Suha LastRound blazinica je tvrda, stoga ju uvijek namočite s malo vode prije upotrebe kako biste ju pretvorili u mekanu blazinicu. Obje strane blazinice imaju sitne teksture za pružanje nježnog pilinga kože, stoga ih na osjetljivoj koži koristite nježnim pokretima i laganim pritiskom.

Nakon što posluži svojoj svrsi, etui LastRound može se reciklirati zajedno s plastikom. Blazinice su 100% pogodne za kompostiranje - možete ih kompostirati i kod kuće - samo ih prethodno očistite. Ako ih radije reciklirate zajedno s ostalim otpadom, klasificiraju se kao otpad koji se može kompostirati. Kartonsko vanjsko pakiranje može se reciklirati zajedno s kartonom.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: LastRound Large, zelena

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda

Etui: izrađen od certificirane plastike (Ocean Bound Plastic)

Blazinica: 70% drvenih vlakana i 30% pamuka.

Vanjsko pakiranje: FSC reciklirani karton

 • Izvadite blazinicu iz etuija.

 • Namočite blazinicu pod vodom i iscijedite višak vode.
 • Koristite ju samostalno ili u kombinaciji s omiljenim proizvodima.
 • Perite ju sapunom i vodom ili u perilici rublja na temperaturi do 60°C.
 • Pustite da se osuši i vratite ju u etui.

Etui LastRound dizajniran je da traje otprilike 5 godina. Kako biste što dulje koristili etui, čuvajte ga dalje od izravnog svjetla i štedljivo koristite vodu prilikom čišćenja – za čišćenje preporučujemo korištenje dezinficijensa umjesto vode.

KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w