Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Lactic Acid 5% + HA 2%

Lactic Acid 5% + HA 2%

Na zalihi Otprema 24-48h

60,00 kn

+

-

Količina: 30 ml

Blaga formulacija blage mliječne kiseline za površinski piling


Mliječna kiselina je alfa-hidroksi kiselina koja radi eksfolijaciju kože. Ova 5-postotna formula pruža blagu eksfolijaciju i sadrži pročišćenu tasmanijsku jagodu poznatu po smanjivanju znakova upale i osjetljivosti koja je često vezana za eksfolijaciju. Jača, 10-postotna formula dostupna je ovdje.

Ova formula sadrži istraženi derivat tasmanijske jagode kako bi pomogla smanjiti iritaciju vezanu za korištenje kiselina. Ovaj derivat je biljnoga porijekla i varira u boji s obzirom na sezonu, i ova varijacija boje može biti primjetna u formuli s vremena na vrijeme.

Kontraindikacije: mliječna kiselina ne bi trebala biti korištena na osjetljivoj, ljuskavoj i oštećenoj koži. Molimo, potražite dodatnu sunčanu zaštitu i ostala upozorenja koja se nalaze na uputama.

pH ove formule je otprilike 3,8. Mliječna kiselina ima pKa 3,8, a pKa je najvažniji aspekt koji se uzima u obzir kada su u pitanju formule s kiselinama. pKa podrazumijeva dostupnost kiseline. Kada je pKa blizu pH, postoji idealan balans između lužnatog i kiselog, što povećava učinak kiseline i smanjuje iritaciju. Više vrijednosti pH u takvom slučaju bi povećale lužnatost što bi posljedično formulu učinilo još više nadražujućom nego kad bi formula bila kiselija.

Napomena: dok mliječna kiselina može rezultirati brzo vidljivim blagodatima, općenito su preporučljive neizravne forme eksfolijacije kože (kao što je ova formula), od izravnih zbog potencijalne upale i osjetljivosti vezane za kiseline. 

Dobar poizvod!

Jako sam zadovoljna što sam kupila ovo, i čini mi se da mojoj koži bas odgovara mliječna kiselina. Kupit ću ponovo ili ovaj ili idući jači % (da vidim kako mi taj funkcionira). Koristim uvečer i ujutro SPF i vrlo sam sretna. Definitivno ako koristite druge pilinge možda nije neophodan korak ali sad kada ga imam, koristim ili svaka 2-3 dana

d Od

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Lactic Acid 5% + HA 2%

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Arginine, Potassium Citrate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, PPG-26-Buteth-26, Ethyl 2,2-Dimethylhydrocinnamal, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Nanesite jednom dnevno, idealno navečer. Može se razblažiti s drugim tretmanima radi smanjenja snage, sve dok koža ne postigne toleranciju. Ako se iritacija nastavi, prestanite s upotrebom i savjetujte se s liječnikom. (Opasnost od opekotina: ovaj proizvod sadrži alfa-hidroksi kiselinu (AHA) koja može povećati osjetljivost vaše kože na sunce i osobito povećati mogućnost od opekotina. Koristite UV faktor, nosite zaštitnu odjeću i ograničite izlaganje suncu tijekom korištenja ovog proizvoda, i tjedan dana nakon korištenja.)

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w