Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
EUK 134 0.1%

EUK 134 0.1%

Na zalihi Otprema 24-48h

85,00 kn

+

-

Količina: 30 ml

Bezvodna, visokosnažna antioksidansna formula

EUK 134 je mimetičan superoksid dismutaza i katalaza, stvarajući iznimno rijetku samoobnavljajuću molekulu koja čisti superoksidove slobodne radikale, eliminira hidrogen-peroksid i mijenja reaktivne kisikove spojeve u vodu i kisik. Iako je prisutan više godina, malo proizvoda na tržištu koristi ovaj zaista super antioksidans koji može regenerirati sam sebe s ciljem cjelodnevne antioksidansne potpore. Jedini "problem" s EUK 134 je to što ne smije biti upotrijebljen odmah nakon snažnih kiselina kao što su suspenzije askorbinske kiseline. Jake kiseline potpuno će uništiti EUK 134 temeljen na manganu.

odustala zbog crvenila i žaarenja kože

kada sam počela koristiit EUK izgledalo je kao da sam napokon pronašla čudnovatu formulu koja regenerira moje lice i daje mu sjaj. no, nakon 2 mjeseca korištenja, nakon sat do dva nakon nanošenja, koža mi je bila crvena kao da me netko polio benzinom. to jako crenilo bi trajalo dva do tri sata i onda bi se koža smirilia. na žalost morara sam ga izbaciti iz dnevne rutine jer sam u jutro na poslu blla crvena kao rak! šteta! :-(

d Od

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: EUK 134 0.1%

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Propanediol, Ethylbisiminomethylguaiacol manganese chloride.

Nanesite samostalno ili nakon vodenastih seruma, prije ulja ili gustih krema. Alternativno, miješajte s ostalim tretmanima kako biste značajno pojačali njihove antioksidansne kapacitete. Ne koristiti s jako kiselim formulacijama poput suspenzija askorbinske kiseline.

KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w