Moguće je da će u vrijeme razdoblja Black Friday vaš paket biti dostavljen s manjim zakašnjenjem, budući da i mi i dostavne službe imamo znatno povećan opseg narudžbi. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju.

Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Ethylated Ascorbic Acid 30% Network
Novo
Ethylated Ascorbic Acid 30% Network

Ethylated Ascorbic Acid 30% Network

Na zalihi

311,00 kn

+

-

Količina: 30 ml

Ovaj visokokoncentrirani kompleks kombinira 30-postotnu koncentraciju visokostabilizirane etilirane L-askorbinske kiseline (vitamin C) s mrežom antioksidansa - superoksid dismutaze, selena i cinka. Ova izvrsna receptura štiti od oksidacije, jača funkciju barijere i regulira hiperpigmentaciju, jača tonus kože i potpomaže proizvodnju kolagena. Prvi učinci ELAN-a na poboljšanje tonusa kože primjetni su već nakon tri dana (ako se koristi svakodnevno), a dugoročna uporaba donijet će vam brojne dodatne koristi.

Razni brendovi koriste više ili manje učinkovite načine za očuvanje stabilnosti vitamina C, koji brzo oksidira i tako gubi na učinkovitosti. NIOD-ov ELAN koristi čistu L-askorbinsku kiselinu u etiliranom obliku, koja je gotovo 100 puta skuplja od čistog vitamina C. Ovaj oblik izuzetno je stabilan u svim uvjetima, čak i u prisutnosti vode. Međutim, NIOD se ne oslanja samo na stabilnost postignutu samo postupkom etilacije. 1) U proizvodnji ELAN-a ovaj je spoj otopljen u bezvodnom eteru, što je NIODOV patent; 2) Ova nova metoda potpuno je bezvodna i sprečava oksidaciju vitamina C u recepturi; i 3) Vitamin C podupiru superoksid dismutaza, selen i cink, koji tvore novu mrežu antioksidansa (koja se u studijama naziva „umreženim antioksidansima") koja omogućuje obnavljanje i ponovno korištenje antioksidansa, omogućujući im da ostanu aktivni kroz više stupnjeva vezanja na slobodne molekule kisika. Umreženi antioksidansi osiguravaju trajnu aktivnost vitamina C, a istodobno svaki od njih ima poznato blagotvorno djelovanje na kožu.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Ethylated Ascorbic Acid 30% Network

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Propanediol, Ethyl Ascorbic Acid, Superoxide Dismutase, Saccharomyces/Zinc Ferment.

Nanesite na lice kao dio večernje rutine. Izbjegavajte kontakt s očima. Iako proizvod ne sadrži ulje, približno jednu minutu nakon nanošenja možete imati blago mastan osjećaj koji brzo nestaje. Ako se javi iritacija, prekinite upotrebu i obratite se liječniku. Koristite samo prema uputama na neoštećenoj koži. Poželjno je prije upotrebe proizvod testirati na maloj površini kože i pratiti reakciju najmanje 24 sata. Čuvati izvan dohvata djece.

Test osjetljivosti jednostavan je test kojim ćete prije upotrebe novog proizvoda provjeriti imate li na njega negativne reakcije. Preporučuje se da prije upotrebe bilo kojeg novog proizvoda napravite test osjetljivosti. Sastavili smo nekoliko općih uputa o tome kako sami možete napraviti test osjetljivosti.

  • Nanesite malu količinu proizvoda na čistu kožu na gornjem dijelu podlaktice.

  • Nemojte kvasiti područje na koje ste nanijeli proizvod.

  • Ako je uputno proizvod nakon određenog vremena isprati s kože, isperite ga. U suprotnom, isperite proizvod s kože nakon 24 sata.

  • Ako tijekom testa primijetite crvenilo, svrbež, peckanje ili iritaciju, temeljito isperite to područje i prestanite koristiti proizvod.
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w