Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution

Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution

Na zalihi Otprema 24-48h

150,00 kn

+

-

Količina: 30 ml

Iznimno stabilna, direktna forma vitamina C

Iznimno stabilna 15-postotna etil-askorbinska kiselina, formula je bez vode koja nudi direktan pristup dostizanju sjajneg, zdravog tena. Za razliku od ostalih derivata vitamina C, ova etilna formula ponaša se direktno kao vitamin C, bliže je molekularne težine kao vitamin C što omogućuje brže vidljive rezultate i nudi bolju stabilnost nego bilo koja direktna forma vitamina C.

Napomena: budući da je formulacija slobodna od vode, osjećaj može biti lagano "uljnati" nekoliko sekundi nakon nanošenja, unatoč tome što nema ulja.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Propanediol, Ethyl Ascorbic Acid.
Nanijeti nekoliko kapi na lice ujutro i navečer.
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w