Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Poklon-bon 'Beauty rutina"
Za
dar
Poklon-bon 'Beauty rutina"

Poklon-bon 'Beauty rutina"

Na zalihi Otprema u 24 - 48 h

50,00 €
376,73 kn

* Obavezna polja

+

-

Više ne trebate pogađati koje proizvode odabrati - podarite rutinu osobne njege za lijepu kožu!

Uz Superskin poklon bon željenoj osobi darujete  cjelokupnu rutinu njege kože u vrijednosti bona, a rutinu sastavljaju naše savjetnice u sklopu osobnog savjetovanja prilagođenog tipu i karakteristikama kože. Savjetnica će porazgovarati o dosadašnjoj njezi, željama i specifičnim potrebama te na temelju toga dati savjet o odgovarajućoj rutini njege.

Savjetovanje se provodi svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 sati po video pozivom ili e-mailom – prema želji osobe koja je dobila poklon bon.

Poklon bon ćemo Vam poslati običnom poštom u lijepoj kuverti.

Poklon bon se ne može podijeliti na više narudžbi.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Poklon-bon 'Beauty rutina"

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w