Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml
-15%
Novo
Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml

Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml

Nema na skladištu

Standardna cijena: 560,00 kn

Special Price 476,00 kn

74,19 €

63,06 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana 476,00 kn (63,06 €)
30 ml (15,87 kn / ml) (2,10 € / ml)
Količina: 30 ml
pH vrijednost: 5.70-6.70

CAIS 3 1:1 je treća generacija NIOD-ovog višestruko nagrađivanog Copper Amino Isolate Seruma. Proizvod Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 zamjenjuje Copper Amino Isolate Serum 2:1.

Izuzetno fokusiran na očuvanje zdravog izgleda kože, ovaj serum regenerira kožu i potiče stvaranje kolagena, čime nudi inovativan pristup koji neizravno cilja na sve vidljive znakove starenja kože. Takav neizravan pristup odstupa od tradicionalnog stava kako je potrebno pojedinačno tretirati svaki vidljivi znak starenja kože. Umjesto toga, serum stvara temelje za skrb o zdravlju kože.

Prethodna generacija CAIS-a sadržavala je 2% čistog GHK peptida, od čega se 1% tijekom miješanja otapa s ionima bakra, pri čemu nastaje 1% novonastalog regenerativnog GHK-Cu (bakreni peptidi), dok je preostalih 1%, a to je prokolagenski GHK peptida, u slobodnom obliku što daje konačni omjer 1: 1. Nova formula nije dobivena miješanjem, već sadrži 1% masene koncentracije prethodno pripremljenog stabilnog oblika GHK-Cu uz 1% GHK peptida. Budući da ovoj recepturi više nije potreban dodatni GHK peptid za formiranje kompleksa bakra i da se ne dodaje nikakav drugi izvor bakra, serum je nazvan CAIS 3 1:1 kako bi naziv odražavao omjer ovih komponenti u recepturi.

Serum CAIS 3 1:1 uključuje i dodatne peptide koji potiču stvaranje kolagena, tripeptid-29, acetil tetrapeptid-2 i trifluoroacetil tripeptid-2. Njegova baza je kombinacija monodispergiranog glikogena biljnog porijekla, miristoil nanopeptida-3 koji povećava dostupnost i umrežene hijaluronske kiseline.

TEHNOLOGIJE ZA ZDRAVLJE KOŽE

1,0% čisti nerazrijeđeni bakreni tripeptid-1 (GHK-Cu) + 1,0% čisti nerazrijeđeni tripeptid-1 (GHK)

Serum CAIS 3 1:1 omogućava opskrbu 1% čistim GHK peptidom (tripeptid-1) i 1% bakrenim tripeptidom-1 (GHK-Cu). GHK i GHK-Cu nalaze se u prirodi i izvorno su izolirani iz ljudske plazme. Koncentracija ovih peptida u ljudskoj plazmi počinje opadati s godinama, što se događa u kasnoj adolescenciji. Prirodna uloga ovih peptida u ljudskom tijelu jest aktiviranje širokog spektra zdravstvenih funkcija kože, uključujući zacjeljivanje, imunološku funkciju, sintezu kolagena, proizvodnju fibroblasta i protuupalne odgovore, dok čisti GHK snažno potiče proizvodnju kolagena.

2% koncentracija GHK i GHK-Cu u serumu CAIS 3 1:1  cilja na vidljive znakove starenja kože, uključujući nepravilnosti u teksturi kože, neujednačen tonus, vidljivo proširene pore i opći nedostatak zdravog sjaja kakav je karakterističan za mlađu kožu. Ukratko, koža će izgledati zdravije uz s nastavkom uporabe poboljšanje će biti sve vidljivije.

PROKOLAGENSKE TEHNOLOGIJE

9% čisti nerazrijeđeni tripeptid-29

Ova aminokiselinska sekvenca glicina-prolina-hidroksiprolina podržava potiče proizvodnju zdravog kolagena i u toj funkciji djeluje sinergijski s GHK i GHK-Cu.

4% kompleks acetil tetrapeptida-2 i trifluoroacetil tripeptida-2

Dok se prokolagenski peptidi generalno usredotočuju na količinu kolagena, ove napredne peptidne tehnologije podržavaju kvalitetu kolagena i povezivanje stanica kože, čineći kožu čvršćom i ravnomjernije građe.

TEHNOLOGIJE INTEGRITETA I DOSTAVE

0,1% čisti monodispergirani biljni glikogen

Glikogen je obično životinjskog porijekla i dolazi u polidispergiranom obliku. Ovaj napredni 100% monodispergirani glikogen biljnog porijekla djeluje poput čvrstih sfera koje štite peptidnu recepturu, ali se te veze pri nanošenju (u dodiru s kožom) prekidaju kako bi se postigla optimalna izloženost kože tretmanu.

9% kompleks miristoil nonapeptida-3

Ovaj lipooligopeptid podržava zdravu regeneraciju kože, što je bitno za maksimalnu osjetljivost kože na tehnologije u ovoj recepturi i one koje se koriste u svim sljedećim tretmanima.

Umreženi polimer hijaluronske kiseline

Jedinstveni umreženi neživotinjski oblik hijaluronske kiseline pomaže u opskrbi vodom i vodotopivim aktivnim tvarima zahvaljujući svojoj strukturi gela.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Aqua (Water), Glycerin, Tripeptide-29, Tripeptide-1 Copper Acetate, Tripeptide-1 Acetate, Myristoyl Nonapeptide-3, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-2, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glycogen, Propanediol, Pentylene Glycol, Dextran, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Isoceteth-20, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Nanesite na lice ujutro i navečer. Nanesite serum nakon čišćenja, prije nanošenja gušćih seruma ili krema.

Epikutani (patch) testovi osjetljivosti jednostavan su način da predvidite može li doći do negativne početne reakcije na proizvod koji koristite prvi put. Preporučuje se da napravite patch test prije nego što u svoju rutinu uvedete bilo koji novi proizvod. U nastavku smo opisali opću metodu za provođenje vlastitog patch testa ovisno o vrsti proizvoda.

  • Nanesite malu količinu proizvoda na očišćeno područje kože na gornjem dijelu podlaktice.
  • Održavajte područje suhim.
  • Ako proizvod ima određeno vrijeme uporabe, isperite ga nakon isteka tog vremena. U suprotnom, isperite nakon 24 sata.
  • Ako primijetite crvenilo, svrbež, plikove, pečenje ili iritaciju tijekom testa, proizvod nemojte koristiti.

 

KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w