Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Manisafe

Manisafe

Manisafe je inovativni londonski brend modnih rukavica koje štite od štetnog UV zračenja - prilikom korištenja LED lampi za gel manikuru ili tijekom svakodnevnih aktivnosti na otvorenom (šetnja s kolicima, vožnja bicikla, planinarenje, vožnja automobila...).

Rukavice su izrađene od tkanina s certifikatom UPF 50+, rigorozno testiranih prema europskim i australskim standardima i ocijenjenih kao izvrsna zaštita prema AS 4399:2020, što je najviša ocjena na svijetu. Izrađene su od djelomično recikliranog poliestera, a ambalaža se može reciklirati.

Pročitaj više

Candice Quinn, osnivačica brenda Manisafe, ima 15 godina iskustva s medicinskim uređajima i oduvijek je puno pažnje posvećivala zdravom načinu života. Kada je 2012. godine saznala za gel manikure, odmah ih je prigrlila jer si je uz njihovu pomoć osigurala besprijekoran izgled, kod kuće i na poslu. Međutim, naknadno je shvatila da postoje negativni učinci povezani s upotrebom LED lampi.

Lampe koje učvršćuju lak kod gel manikure i osiguravaju da se ne guli koriste žarulje koje emitiraju UVA zrake – baš kao i sunce. Znamo da je UV zračenje štetno za kožu (ubrzava pojavu znakova starenja i povećava rizik od raka kože), stoga je tijekom gel manikure važno zaštititi kožu šaka.

Imajući to na umu, Candice je dizajnirala praktične rukavice Manisafe koje štite šake od UVA zračenja i krenula u misiju podizanja svijesti o zdravijoj manikuri pri kojoj ćete očuvati mladolik izgled vaših šaka.

Zatvori

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w