Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Ne možemo ovo dovoljno naglasiti: iritacija i upala su loši za vašu kožu – jako, jako loši. Dnevni napadi poput nezaštićenog izlaganja suncu, čišćenje lica vrućom vodom, korištenje proizvoda za njegu kože koji sadrže iritirajuće sastojke i slično, stvaraju efekt iritacije Ili upale. To dovodi do toga da imuni sustav kože oslabljuje, kolagenizira (rastvaranje kolagena) i zaštitni sloj kože je oslabljen.

Za one s masnom kožom, iritacija nadražuje krajeve živaca u pori koji aktiviraju proizvodnju androgena, hormona koji povećava pore i povećava proizvodnju masnoće. Ništa od toga nije dobro ni za kakav tip kože!

Možete iritirati kožu, a da toga niste ni svjesni, jer se iritacija često ne prikazuje na površini kože. Čak iako to ne možete vidjeti, iritacija se odvija ispod površine kože, uzrokuje štetu, mutira stanice kože, uništava kolagen, povećava pore i pogoršava masnu kožu.

Možete dobiti jasniji uvid u to kako se ova skrivena šteta od iritirajućih rutina za njegu kože očituje, tako da zamislite što se događa koži kao reakcija na izlaganje suncu bez zaštite. Izloženost suncu dan za danom u ranijim fazama djetinjstva rezultira cjelokupnom, ozbiljnom štetom koja se odvija ispod površine kože i pojavljuje se na licu nakon godina nezaštićenog izlaganja suncu. 

Preporučujemo upotrebu sljedećih proizvoda

Paula’s Choice
290,00 kn

Budite nježni!

Za cjelokupno zdravlje vaše kože, sve što možete činiti da ju tretirate nježno, dobra je stvar. Takvo tretiranje kože potiče normalnu proizvodnju kolagena, održava baršunastu površinu koja zrači, pomaže koži da se štiti od štete iz okoliša, smanjuje proizvodnju masnoće i smanjuje pore.

Najčešći iritirajući sastojci koje treba izbjegavati (oni pri vrhu liste su sastojci na koje treba više obratiti pažnju):

SD alkohol (denaturirani alkohol)

Amonijak

Arnika

Metvica

Balzam

benzalkonij klorid

Benzilni alkohol

Bergamot

Kamfor

Cimet

Sokovi i ulja citrusa

Klinčić

Djetelina

Korijandar

Eterična ulja

Etanol

Eukaliptus

Eugenol

Komorač

Ulje komorača

Borova iglica

Aroma

Ždralinjak

Grejp

Preslica

Izoeugenol

Lavanda

Limun

Limeta                       

Linalol

Mažuran

Matičnjak

Mentol

Mentoksipropanediol

Metilni Acetat

Menta

Hrastova kora

Naranča

Papaja

Pepermint

Fenol

Ulje sandalovine

Natrijev C14-16 olefin sulfat

Natrijev lauril sulfat

Čajni-lauril sulfat

Timijan

Wintergreen

Lijeska

Ylang-ylang

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w