Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.

Što trebate znati o Paula’s Choice Clear liniji protiv prištića: istinski jedinstven način za tretiranje prištića

Tko bi trebao koristiti Clear proizvode?

Clear proizvodi idealni su za muškarce i žene svih dobi koji pate od povremenih izbijanja akni, blagih do umjerenih prištića i/ili mitesera. Ne sadrži alkohol ni nepotrebne iritante koji služe jedino tome da stvari učine gorima.

Zašto Clear proizvodi ne sadrže alkohol, bojila, eterična ulja ili mirise?

Većina proizvoda za tretiranje akni i prištića na tržištu danas uključuje iritante kao što su alkohol, mirisi (sintetički i prirodni) ili agense koji hlade poput mentola ili peperminta, ili pak citrusne iritante poput limuna. Paula nije upotrijebila nijedan od ovih sastojaka jer istraživanja pokazuju da oni pogoršavaju prištiće, potiču proizvodnju masnoće i čine da upaljena, aknasta koža izgleda još crvenija.

Zašto je alkohol tako loš za moju kožu?

Istraživanja pokazuju da alkohol uzrokuje oštećenja slobodnih radikala, ozljeđuje kožnu sposobnost zacjeljivanja i ubija stanice kože. To je moćni iritant na koži i, što vrijedi za sve iritirajuće sastojke, također povećava proizvodnju masnoće čineći da koža izgleda i osjeća se masnije. Alkohol također uzrokuje upale čineći da koža izgleda crvena i postane dehidrirana.

Zašto su Clear proizvodi za mene?

Paula's Choice Clear proizvodi kombiniraju superiorne blagodati precizno formulirane salicilne kiseline i antibakterijskih sastojaka bez iritanata koji oštećuju kožu. Opsežna su istraživanja vezana za učinkovitost ovih sastojaka. Proizvodi su učinkoviti ali nježni i nude pametan, dobro dokumentiran način tretiranja prištića. 

Kako ću znati da Clear proizvodi djeluju na meni? Osjetit ćete jedinstvenu razliku koju Paula's Choice Clear proizvodi gotovo trenutno daju vašoj koži. Vaša će se koža osjećati mekšom, hidriranijom, manje masnom, a crvenilo će biti znatno smanjeno.

Koje rezultate mogu očekivati koristeći Clear?

Paula's Choice Clear proizvodi će uvelike unaprijediti izgled blagih do umjerenih prištića i značajno skratiti vrijeme zacjeljivanja crvenih mrlja koje ostaju nakon što prištići nestanu. Također ćete vidjeti značajnu redukciju mitesera, možda više nego od bilo koje druge rutine u njezi kože koju ste u prošlosti koristili. Za teže slučajeve preporučljivo je dodati proizvod s benzoil peroksidom u svoju rutinu. Proizvodi s benzoil peroksidom mogu se kupiti u ljekarnama i drogerijama bez liječničkog recepta (u skladu s EU regulativama, oni ne mogu biti prodavani kao kozmetički proizvodi). Za osobe s prištićima čija koža ne podnosi benzoil peroksid, Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA može biti odlična zamjena.

Preporučujemo upotrebu sljedećih proizvoda

Paula’s Choice
375,00 kn

Koliko brzo ću vidjeti rezultate?

Kroz samo 1 dan, većina naših ispitanika (koji su također koristili proizvod s benzoil peroksidom), zamijetila je smanjenje crvenila i jačine postojećih prištića i crvenih mrlja (hiperpigmentacije nakon upale). Rezultati će se nastaviti produženjem upotrebe i pridržavanjem Clear dnevne rutine.

Kako koristiti Clear proizvode?

Koristite sredstvo za čišćenje i tonik dva puta dnevno ili kako vam vaš liječnik preporučuje. Ako imate povremena izbijanja prištića, preporučujemo vam da počnete s Regular Strength tonikom. Ako nakon 4 tjedna svakodnevne upotrebe ne postignete rezultate koje očekujete, tada se prebacite na Extra Strength verziju. Ako imate umjerene do jake prištiće, probajte početi s Extra Strength tonikom i dodajte proizvod s benzoil peroksidom u svoju rutinu. Za osobe s prištićima čija koža ne podnosi benzoil peroksid, Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA može biti odlična zamjena. Prilagodite učestalost upotrebe i/ili jačinu proizvoda na temelju toga kako vaša koža reagira.

Kako će moja koža reagirati na Clear proizvode?

Možete očekivati da će naši proizvodi vašu kožu učiniti čistom, umirenom i da će izgledati zamjetno čišća.

Imam osjetljivu kožu. Mogu li koristiti Clear proizvode?

Učinkovite ali nježne formule su dobre za osjetljivu kožu, a proizvodi sa salicilnom kiselinom preporučuju se onima koji se bore s prištićima i rozacejom.

Imam povremena izbijanja prištića. Koliko često trebam koristiti Clear proizvode?

Kao i svaka druga anti-akne rutina u njezi kože, Clear proizvodi zahtijevaju dnevnu upotrebu za najbolje rezultate. Prištiće se može uspješno kontrolirati Clear rutinom (poduprtom proizvodom s benzoil peroksidom ako je potrebno), no samo ako ste spremni revno koristiti proizvode prema uputama. Za osobe s prištićima čija koža ne podnosi benzoil peroksid, Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA može biti odlična zamjena.

Hoće li Clear pomoći i miteserima i začepljenim porama?

Porizvodi sa salicilnom kiselinom iz linije Clear mogu ukloniti mitesere i otčepiti pore zahvaljujući  sposobnosti eksfolijacije koja se događa unutar pore, gdje se miteseri i začinju.

Mogu li koristiti druge proizvode dok koristim Clear proizvode?

Svi Clear proizvodi mogu se koristiti zajedno s drugim Paula's Choice proizvodima kao što su kreme sa zaštitnim faktorom, hidratantne kreme i serumi. Ako koristite receptni topički proizvod za borbu protiv akni, molimo da se posavjetujete sa svojim liječnikom prije nego što započnete s Clear rutinom. Vaš vas liječnik može savjetovati oko toga kako ovi proizvodi trebaju biti korišteni zajedno s topičkim receptnim proizvodom.

Koja je razlika između tonika Clear Regular i Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution?

Razlika je u sustavu primjene i u tome što najbolje djeluje za vaš tip kože. S jedne strane, oba proizvoda sadrže 2 % salicilne kiseline, no Regular Strength ostavlja gotovo bestežinski osjećaj na vašoj koži i ima pH oko 3,9, što ga čini nježnijim za kožu. Extra Strength verzija može prodrijeti dublje u pore i ima pH 3,5 koji bolje djeluje na tvrdoglavije i tvrdokornije prištiće. Oba tonika su snažno djelotvorne opcije; možda ćete trebati eksperimentirati s oba kako biste vidjeli koji najbolje djeluje na vašem tipu kože.

Je li Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution drugačiji od 2% Liquid BHA?

Extra Strength tonik potpuno je jednak Paula's Choice najprodavanijem 2% BHA Liquidu. Također, iste su veličine i cijene. Jedina razlika je u pakiranju. Paula je osjetila da osobe s prištićima možda neće prepoznati blagodati koje pruža njezin 2% BHA Liquid i poželjela je dodati ga u svoju Clear liniju jer je jako učinkovit u osvajanju bitke protiv prištića.

Već koristim Paula’s Choice sredstvo za čišćenje. Trebam li koristiti Clear Cleanser?

Ne morate, ali je preporučljivo. Clear Pore Normalizing Cleanser sadrži jedinstvene antibakterijske agense koji su dizajnirani kako bi započeli proces ubijanja bakterija koje uzrokuju akne. Dizajniran je da djeluje zajedno s drugim proizvodima iz Clear linije, no ako vam se više sviđa obično Paula's Choice sredstvo za čišćenje, možete nastaviti koristiti ga zajedno s drugim Clear proizvodima. Clear Pore Normalizing Cleanser sadrži triklosan, sastojak za koji je Paula napomenula da nije dobra opcija za akne. Zašto ga je uključila? Paula i njezin tim odlučili su uključiti triklosan u Clear Pore Normalizing Cleanser zbog potencijala da započne proces ubijanja bakterije koja uzrokuje akne. Nedavna istraživanja upućuju na to da triklosan igra jaču ulogu nego se ranije mislilo kada je u pitanju njega kože oštećene prištićima. Mi smo upotrijebili triklosan u količini koja je učinkovita kao prva linija obrane od bakterija koje uzrokuju akne. Za antibakterijski set, trebate uključiti proizvod s benzoil peroksidom u svoju rutinu njege kože. Za osobe s prištićima čija koža ne podnosi benzoil peroksid, Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA može biti odlična zamjena.

Zašto nisu svi Clear proizvodi dostupni u EU?

U skladu s EU regulativama, ne možemo prodavati sve proizvode (*). Dobre su vijesti da su dostupne "zvijezde" ove linije s 2 % salicilne kiseline (BHA)! Ovi proizvodi su vješti u eliminiranju mitesera i začepljenih pora zahvaljujući svojim sposobnostima eksfolijacije. Štoviše, salicilna kiselina ima prirodna protuupalna (umirujuća) i antibakterijska svojstva. Ova kombinacija čini  Clear tonike jako djelotvornima u borbi s prištićima.

(*) U EU proizvodi koji sadrže benzoil peroksid mogu biti kupljeni u ljekarnama ili drogerijama bez liječničkog recepta, ali ne mogu biti prodavani kao kozmetički proizvodi. Za osobe s prištićima čija koža ne podnosi benzoil peroksid, Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA može biti odlična zamjena.

Izvori: Skin Pharmacology and Physiology, June 2008, pages 124–135, 2Biochemistry and Pharmacology, June 2007, pages 1786–1795, 3Contact Dermatitis, June 2006, pages 303–312, 4 British Journal of Dermatology, July 2005, pages 124–131, Skin Care—From the Inside Out and Outside In,” Tufts Daily, April 1, 2002, 6eMedicine Journal, May 8, 2002, volume 3, number 5, www.emedicine.com, 7Cutis, February 2001, pages 25–27, 8 Contact Dermatitis, January 1996, pages 12–16, 9http://pubs.niaaa.nih.gov/publications/arh27-4/277-284.htm, Journal of the American Academy of Dermatology, November 1999, pages 710–716, 12Lancet, December 2004, pages 2188–2195, 13 Seminars in Dermatology, December 1990, pages 305–308, 14Expert Opinion on Pharmacotherapy, April 2008, pages 955-971, Archives of Dermatologic Research, April 2008, pages Supplemental S31–S38;, 16Journal of Cosmetic Dermatology, March 2007, pages 59–65, 17Skin Pharmacology and Physiology, May 2006, pages 283–289, The British Journal of Dermatology, May 2005, pages 1,015-1,021, The British Journal of Dermatology, May 2005, pages 1,015-1,021, The British Journal of Dermatology, May 2005, pages 1,015-1,021, Journal of Cosmetic Science, November-December 2004, pages 519-531, European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, November 2003, pages 407-412 - See more at: http://www.paulaschoice-eu.com/learn/clear-anti-blemish/#sthash.U79hhVfR.dpuf

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w