Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
100% Organic Virgin Sea-Buckthorn Fruit Oil

100% Organic Virgin Sea-Buckthorn Fruit Oil

Na zalihi Otprema u 24 - 48 h

116,00 kn
15,37 €
30 ml (3,87 kn / ml) (0,51 € / ml)

+

-

Količina: 30 ml

Dnevna formula za potporu svih tipova kože

Ova formula sadrži 100 % čisto ulje pasjeg trna koje je iz održivog uzgoja, organsko, nerafinirano i djevičansko. Ovo iznimno ulje pasjeg trna uzeto je iz pulpe bobica. Ovo ulje sadrži visoku koncentraciju rijetke palmitoleinske kiseline (Omega 7) za njegu i zaštitu kože. Također ima masne kiseline kao što su palmitinska, stearinska, oleinska, linolenska i linolna kiselina kao i antioksidanse poput tocopherola (vitamin E), karotenoida i likopen koji svi štite kožu od oštećenja slobodnim radikalima i održavaju normalnu zaštitnu funkciju kože.

Napomena: pakirano u UV zaštitnoj ambalaži.

Naše ulje pasjeg trna je potpuno nerafinirano i sadrži prirodni miris zahvaljujući visokoj koncentraciji palimitoleinske kiseline (Omega-7). Ovaj miris nije indikacija oksidacije. Ulje pasjeg trna koje nema miris vjerojatno je bilo visoko rafinirano i stoga sadrži manje aktivnih sastojaka i vjerojatno nudi manje blagodati. Nijansa prirodne narančaste boje u ovoj formuli dolazi od sadržaja karotenoida i likopena. Nakon nanošenja, boja ovog ulja ostat će na vašoj koži dok ga ne isperete. Molimo, koristite vrlo malu količinu ili razrijedite s ostalim proizvodima za lakše nanošenje.

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: 100% Organic Virgin Sea-Buckthorn Fruit Oil

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

Pomiješajte par kapi s ostalim tretmanima na dlanu ruke i nanesite na lice, idealno navečer nakon nanošenja tretmana na bazi vode. Operite ruke nakon nanošenja i izbjegavajte dodir proizvoda s tkaninom jer je može obojiti. Ako se pojavi iritacija, prekinite s upotrebom i posavjetujte se s liječnikom. Preporučujemo da prije upotrebe napravite test osjetljivosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Test osjetljivosti jednostavan je test kojim ćete prije upotrebe novog proizvoda provjeriti imate li na njega negativne reakcije. Preporučuje se da prije upotrebe bilo kojeg novog proizvoda napravite test osjetljivosti. Sastavili smo nekoliko općih uputa o tome kako sami možete napraviti test osjetljivosti.

  • Nanesite malu količinu proizvoda na čistu kožu na gornjem dijelu podlaktice.

  • Nemojte kvasiti područje na koje ste nanijeli proizvod.

  • Ako je uputno proizvod nakon određenog vremena isprati s kože, isperite ga. U suprotnom, isperite proizvod s kože nakon 24 sata.

  • Ako tijekom testa primijetite crvenilo, svrbež, peckanje ili iritaciju, temeljito isperite to područje i prestanite koristiti proizvod.
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w