Košarica
0
Nemate artikala u svojoj košarici.
100% L-Ascorbic Acid Powder

100% L-Ascorbic Acid Powder

Na zalihi Otprema 24-48h

60,00 kn

+

-

Količina: 20 g

Fini 325 Mesh topikalni prah

Vitamin C je učinkovit antioksidans koji posvjetljuje ten i smanjuje znakove starenja. Ova formula nudi vrlo fini prah L-askorbinske kiseline koja vidljivo cilja neujednačen izgled tena, sivilo, znakove starenja i formulirana je za miješanje s ostalim tretmanima (osim onih koje sadrže niacinamid ili EUK 134). 

Oblik ove formule je vrlo fini, bezvodni prah L-askorbinske kiseline i nudi najdirektnije izlaganje vrlo visokoj koncentraciji vitamina C topikalno. U takvom obliku može se pojaviti jako peckanje, ali neiritirajuće tijekom prva dva tjedna korištenja sve dok se ne stvori tolerancija kože.

* Ako je Vitamin C korišten kao dio rutine njege kože, treba biti nanošen naizmjenično s EUK 134 ili niacinamidom (idealno vitamin C navečer i EUK 134/niacinamid ujutro). S druge strane, EUK 134/niacinamid može utjecati na integritet čiste forme vitamina C (L-askorbinska kiselina).

Napišite vlastitu recenziju

Ocjenjujete proizvod: 100% L-Ascorbic Acid Powder

Kako ocjenjujete ovaj proizvod?
  * (1) * * (2) * * * (3) * * * * (4) * * * * * (5)
Ocjena proizvoda
Ascorbic Acid
Umiješajte malu količinu s ostalim tretmanima na dlanu ruke i nanesite na lice ujutro ili navečer. Peckajuća senzacija može biti očekivana nakon nanošenja. Nemojte miješati s formulama koje sadrže niacinamid ili EUK 134.
KVALITETA PROIZVODA Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, bez mirisa i nadražujućih sastojaka. Učinkovite formule proizvoda s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka.
NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA Nijedan sastojak na našim virtualnim policama nije testiran na životinjama, a većina proizvoda ima certifikat Leaping Bunny. Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
ČUVAMO OKOLIŠ Punjenja kojima štitimo artikle da sigurno dospiju do vas napravljena su od kukuruznog škroba i biorazgradiva su. Artikle kod pakiranja štitimo s punjenjima od kukuruznog škroba koja su biorazgradiva.

VIP PONUDE I NOVOSTI

Upiši se na e-novosti. Bez brige, novosti šaljemo
samo kada imamo nešto zanimljivo reći.
w